چک لیست جامع سئو داخلی
سئوی درون صفحه شامل اقداماتی است که در صفحات یک وب سایت برای بهبود ترافیک و رتبه بندی موتورهای جستجو انجام می دهیم. برعکس، سئوی خارج از صفحه، مسئول بهینه سازی عناصر خارج از سایت برای همان هدف است. هدف ما در اینجا این است که به شما کمک کنیم سئوی صفحه خود را بهبود بخشید تا در نتایج جستجو رتبه بالاتری کسب کنید!
گاهی اوقات، به دلیل اقدامات متعددی که می توان انجام داد و با توجه به اینکه بهترین شیوه ممکن است در طول زمان به دلیل به روز رسانی الگوریتم گوگل تغییر کند، ممکن است سئوی درون صفحه کمی پیچیده به نظر برسد. به همین دلیل است که تصمیم گرفتیم یک چک لیست کامل و بهروز با تکنیکهای کاربردی سئو ایجاد کنیم. برای بهبود سئوی درون صفحه خود، روی آن کار کنید!
بیشتر بخوانید: مقالات سئو داخلی
چک لیست نهایی برای بهبود سئوی درون صفحه شما
1. آیا سایت شما قابل خزیدن است؟
اگرچه ممکن است بدیهی به نظر برسد، اما گاهی اوقات، به اشتباه، به موتورهای جستجو اجازه نمیدهیم تا به راحتی در سایت ما بخزند. پیوندهای شکسته، یافت نشدن، خطاهای سرور ممکن است مانعی برای GoogleBot باشد.
- همیشه مطمئن شوید که خطاهای Crawling ندارید.
- بررسی کنید که تغییر مسیرهای موجود عمدا ایجاد شده باشند.
- شما صفحات یتیم ندارید.
- شما به صورت استراتژیک به صفحاتی با محتوای تکراری یا بسیار مشابه، موارد متعارف را اختصاص داده اید.
همه اینها همچنین به شما کمک می کند تا بودجه خزیدن خود را بهینه کنید.
2. موتورهای جستجو را با Robots.txt کامل راهنمایی کنید
شما این قدرت را دارید که موتورهای جستجو را وادار کنید تا وب سایت شما را دقیقاً همانطور که می خواهید ببینند و بخزند.
Robots.txt خود را بررسی کنید. آیا قانون درستی را به صفحات خود اختصاص می دهید؟ (noindex، اجازه، غیر مجاز)
آیا صفحاتی دارید که توسط Robots txt مسدود شده اند؟ اگر چنین است، مطمئن شوید که این عمدی است و دایرکتوری های مناسب را به ربات ها می دهید.
3. آیا صفحه شما سریع بارگذاری می شود؟
باور کنید یا نه، گاهی اوقات، قرار دادن سایت خود در موتورهای جستجو مانند اجرای یک مسابقه است. هر چه سریعتر باشید، بهتر است.
از Google Analytics برای بررسی سرعت سایت خود استفاده کنید. میانگین زمان بارگذاری، زمان اتصال سرور، زمان پاسخ سرور، زمان بارگیری محتوای Dom و زمان تعاملی DOM.
تاریخچه سرعت خود را دنبال کنید تا مطمئن شوید سرعت خود را از دست نمی دهید. هر گونه افزایش سرعت را شناسایی کنید و آن را در اسرع وقت برطرف کنید.
سایت خود را در PageSpeed Insights بررسی کنید. این ابزار به شما پیشنهاداتی برای بهبود سرعت صفحه وب شما می دهد.
بیشتر بخوانید: تعریف سئو چیست؟
4. ارائه محتوای با کیفیت بالا
اطمینان از اینکه وب سایت شما مملو از محتوای با کیفیت است، کاری است که باید انجام دهید تا رتبه بالایی داشته باشید و در نتایج جستجو در موقعیت خوبی بمانید. ارائه ارزش به مخاطبان هدف بسیار مهم است، اما به موتورهای جستجو اطلاع دهید که محتوای شما از کیفیت بالایی برخوردار است، به همان اندازه مهم است. اطمینان حاصل کنید که محتوای شما هم برای کاربران و هم برای موتورهای جستجو جذاب است.
کلمات کلیدی شما به صورت استراتژیک انتخاب شده اند و در عناوین، توضیحات متا و H1 گنجانده شده اند.
هیچ کلمه کلیدی آدمخواری وجود ندارد.
هیچ محتوای نازکی، عناوین خالی، کوتاه یا تکراری / توضیحات متا / برچسبهای سرصفحه وجود ندارد.
متن های لنگر با محتوای شما مطابقت دارند.
5. ساختار پیوند داخلی بهینه را دارید
در طول پیوند داخلی، شما به صفحات خاصی از سایت خود اختیارات بیشتری (پیوند پیوند) می دهید. به این ترتیب، موتورهای جستجو متوجه می شوند که کدام صفحات در وب سایت شما مرتبط تر هستند و محتوای شما چگونه مرتبط است. اطمینان حاصل کنید که گوگل دقیقاً مانند شما ارزش صفحات شما را درک می کند.
ساختار پیوند دهنده شما شبیه یک هرم است.
اکثریت قریب به اتفاق محتوای شما نزدیک به صفحه اصلی است. گوگل توصیه می کند بیشتر صفحات سایت خود را در سه سطح اول (سه کلیک دورتر از وب سایت) داشته باشید.
مرتبط ترین صفحات از صفحه اصلی لینک می شوند. (آبمیوه پیوند بیشتر برای آنها).
سایت شما دارای سوخاری است. این اطمینان حاصل می کند که تمام صفحات وب سایت شما به هم مرتبط هستند، علاوه بر تسهیل UX.
شما دسته بندی های مختلفی ایجاد کرده اید. این به کاربران و GoogleBot کمک می کند ساختار و محتوای سایت شما را بهتر درک کنند.
6. متن Alt را برای تصاویر خود فراموش نکنید
امروزه، وقتی در گوگل جستجو میکنید، به اندازه نتایج متنی، نتایج تصویری را برمیگرداند. بهینه سازی تصاویر برای موتورهای جستجو راه دیگری برای بهبود ترافیک ارگانیک شماست. ارائه متن جایگزین به تصاویر به موتورهای جستجو کمک می کند تا بفهمند تصویر در مورد چیست. این همچنین درک محتوای سایت شما را برای گوگل آسان تر می کند.
شما یک ویژگی ALT با توضیحات خاص و دقیق به تصاویر خود اختصاص داده اید.
کلمات کلیدی در ویژگی ALT گنجانده شده است.
متن جایگزین شما با محتوای سایت شما مرتبط است.
7. با استفاده از Schema Markup در SERP ها متمایز شوید
Schema کدی است که می توانید در وب سایت خود پیاده سازی کنید تا بهترین ویژگی های یک صفحه در SERP ها را برجسته کنید. این کد به شما کمک می کند CTR خود را افزایش دهید.
نشانه گذاری طرحواره را به وب سایت خود اضافه کنید.
از ابزار تست داده های ساختاریافته استفاده کنید تا ببینید پس از افزودن نشانه گذاری صفحه چگونه به نظر می رسد.
8. آیا شما بهتر از رقبای خود عمل می کنید؟
ما به شما نمیگوییم که یک کپیکننده باشید، اما درک اینکه چرا رقبای شما در رتبههای بالا در SERP هستند ممکن است ایدههایی برای بهبود استراتژی سئو به شما بدهد.
بزرگترین رقبای خود را انتخاب کنید و یک تحلیل رقابتی انجام دهید. برای انجام این کار، می توانید از یک خزنده SEO مانند FandangoSEO استفاده کنید. فقط با معرفی URL رقیب خود، فوراً یک گزارش کامل از نتایج معیارهای سئوی آنها به دست خواهید آورد.
ساختار پیوند داخلی آنها (صفحات برتر)، کلمات کلیدی و نتایج معیارهای SEO را بررسی کنید. آیا می توانید چیزی از آنها یاد بگیرید؟
9. آیا محتوای شما قابل اشتراک گذاری است؟
شما تلاش زیادی برای داشتن آن محتوای عالی انجام داده اید، اما آیا قابل اشتراک گذاری است؟ کمک به انتشار محتوای شما نه تنها باعث بازدید و بازدید شما می شود، بلکه باعث افزایش لینک ها و منشن ها نیز می شود. به عبارت دیگر، عملکرد سئوی شما را بهبود می بخشد.
شما کارت های اجتماعی قابل کلیک در مرتبط ترین صفحات خود دارید.
10. همیشه عملکرد سئوی خود را دنبال کنید
ما می دانیم که ممکن است تغییرات مکرری در رتبه بندی موتور جستجوی شما ایجاد شود. این تنوع چیزی طبیعی است زیرا گوگل به طور مداوم الگوریتم جستجوی خود را به روز می کند و جنگل وب سایت های موجود همیشه در حال حرکت هستند. مراقب عملکرد سایت خود باشید تا به سرعت هر افت در رتبه خود را شناسایی کنید تا بتوانید در کوتاه ترین زمان ممکن اقدامات لازم را انجام دهید.
از گوگل آنالیتیکس و کنسول جستجوی گوگل برای پیگیری عملکرد سئوی خود استفاده کنید.
SEMrush و SISTRIX دو ابزار مفید دیگر سئو برای بررسی وب سایت و رتبه بندی کلمات کلیدی شما هستند.
بخشهای PageTypes و Sections را ایجاد کنید و اطلاعات این ادغامها را که توسط مناطق مختلف سایت شما توزیع شده است بررسی کنید. این داده ها به شما کمک می کند تا به سرعت و به راحتی تشخیص دهید که در کجا ترافیک کاهش یافته است.
معیارهای سئوی خود را به طور منظم زیر نظر داشته باشید و یک تحلیل رقابتی بین آخرین خزیدن و خزیدن فعلی خود انجام دهید. از FandangoSEO برای ردیابی بیش از 250 سنجه و دریافت گزارش های دوره ای در صورت شناسایی تغییر استفاده کنید.
به یاد داشته باشید که می توانید این چک لیست را در نسخه PDF دانلود کنید! هر نقطه را مرور کنید تا شروع به بهبود رتبه موتور جستجو کنید!
اگر در مورد این موضوع شک دارید، در زیر برای ما کامنت بگذارید. ما خوشحال می شویم به سوالات شما پاسخ دهیم.
همچنین، اگر میتوانید نکات مرتبط دیگری را برای بهبود سئوی درون صفحه در نظر بگیرید، به https://ranke1.com سر بزنید.